Peliviikko on käynnissä!

Peliviikko on pohjoismainen kirjastojen aloitteesta lähtenyt pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Pelaaminen on suosittu, hyödyllinen ja hauska harrastus, joka sopii kaikenikäsille ja on parhaimmillaan sukupolvia ja eri kansallisuuksia yhdistävää toimintaa.
Oriveden peliviikolla on tarjolla koko viikon erilaisia hauskoja pelaamiseen liittyviä tapahtumia kaikenikäisille ihmisille. Tapahtumapaikkoina toimivat kaupunginkirjasto, nuorisotalo, Järjestöjen talo sekä kaupungintalon kerhotila.
Oriveden Peliviikolle järjestävät tapahtumia mm. Oriveden kaupunginkirjasto, Nuorisopalvelut ja Osallistuva Orivesi -hanke sekä Oriveden 4H-yhdistys, Black Silver ry, MLL Oriveden yhdistys, Oriveden seudun työttömät ry sekä SPR Oriveden Osaston Lähimmäisen Kamari. Kirjastolla on luvassa mm. Ipad- ja lautapelejä, Warhammer 40k-demotusta sekä shakkia. Nuokkarilla toteutetaan mm. Donkey Kong -kisa, Twister-tiputuspeli sekä Casino-ilta. Järjestöjen talolla pelataan bingoa ja lautapelejä. Pelien keräyspiste sekä pop up -kahvila löytyvät ma-pe kirjaston KaruSellista.